JL fönster & Fasad

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT FÖNSTER

När du ska byta fönster så finns det ett stort antal fönstermodeller att välja mellan. Du kan kontakta oss som är ett fönsterföretag som är specialister på fönster och som kan hjälpa dig med ditt fönsterprojekt, från planering och inköp av fönster till utförande.

Att byta fönster kräver en del planering – framför allt om du vill montera in nya fönster som ger maximal energibesparing samtidigt som du får ett bra ljusinsläpp. JL Fönster & Fasad är ett fönsterföretag som är experter på fönster. Vi kan hjälpa dig med rådgivning kring fönster och glas. Vi samarbetar med ett flertal fönsterleverantörer vilket innebär att vi kan erbjuda dig ett stort urval av olika fönstermodeller som exempelvis träfönster, aluminiumfönster och PVC-fönster. Om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt fönsterbyte och erhålla kostnadsfri rådgivning kan du kontakta oss.

ATT VÄLJA RÄTT FÖNSTER

Du kan idag välja mellan flera olika fönstermodeller då du ska utföra ett fönsterbyte. Dels finns det vanliga träfönster och PVC-fönster som är ett billigare fönster men som har i stort samma utseende och egenskaper som ett träfönster. Du kan också välja ett mer exklusivt och dyrare fönster som aluminiumfönster. Träfönster kräver underhåll löpande som skrapning och målning medan PVC-fönster och aluminiumfönster är helt underhållsfria. Vi kan erbjuda dig ett stort utbud av fönster och fönstermodeller genom våra samarbetspartner till rimliga priser.

ROT-AVDRAG VID FÖNSTERBYTE

När du utför ett fönsterbyte har du möjligheten att använda dig av ett skatteavdrag som innebär att du kan få ett avdrag på 30 % av våra arbetskostnader direkt på vår faktura. För att du ska kunna utföra ett skatteavdrag krävs att du har betalat in motsvarande belopp i skatt, äger fastigheten, att fastigheten är minst 5 år gammal och att du själv är myndig. Du kan totalt erhålla ett skatteavdrag på maximalt 50 000 kronor per år.

KONTAKTA OSS FÖR KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

Ska du eller din bostadsrättsförening byta fönster kan ni vända er till oss på Johansson Lejonbakk Fönster & Fasad som är ett fönsterföretag. Våra medarbetare har varit verksamma inom branschen under en lång tid och har därmed en stor kunskap och erfarenhet då det kommer till fönsterbyte. Vi tillhandahåller tjänster åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela mellersta Sverige. Vi innehar alla nödvändiga försäkringar och uppfyller alla krav för att du som privatperson ska kunna använda dig av ROT-avdrag vid ditt fönsterbyte. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan lämna råd kring ditt fönsterbyte.