JL fönster & Fasad

Tjänster

När du överväger att förnya ditt hem, vänd dig till JL Fönster & Fasad AB. Vi är inte bara experter på fönster och fasader – vi är ditt partnerskap för kvalitet.

Våra tjänster

Våra tjänster sträcker sig över ett brett spektrum av fönster- och fasadarbeten, designade för att möta varje kunds unika behov. Från fönsterbyten och dörrinstallationer till omfattande fasadrenoveringar, varje tjänst utförs med precision och expertis. Vi erbjuder även specialiserade lösningar som entrépartier, garageportar och asbestsanering, allt för att säkerställa att ditt hem eller din fastighet är både vackert och säkert. Oavsett projektets omfattning är vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet konstan

01.

Fönster & Dörrbyte

På JL Fönster & Fasad AB guidar vi er till att välja rätt fönster, dörrar mm för just ert ändamål. Vi är märkesoberoende och kan leverera det ni söker med hög kvalitet genom stora som små projekt. Professionellt bemötande och bred kunskap är det vi jobbar med för att ni som beställare ska känna er trygga och få kontraktsenliga arbeten utförda inom den utsatta tidsramen.

02.

Fasadrenovering

Vi erbjuder fasadåtgärder på alla typer av fastigheter. Trä- och plåt fasad, tilläggsisolering av väggar och bröstnings väggar på balkonger mm är några av dem fasad tjänster vi erbjuder.

03.

Entrépartier och garageportar

När du väljer oss som leverantör av din nya ytterdörr kan du vara trygg med att arbetet utförs med högsta kvalitetsfokus och att du får trygga garantier på både arbete och material. Vi kan också erbjuda dig ett stort sortiment av entrédörrar till konkurrenskraftiga priser. Vi kan åta oss både större och mindre uppdrag i mellersta Sverige åt både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

ASBESTSANERING

JL Fönster & Fasad AB utför all typ av asbestsanering utomhus där vår certifierade personal tar hand om allt från anmälan till slutfört arbete med tillhörande dokumentation. Vi utför provtagning för att säkra er fastighet från asbest.

Asbestsanering är en kritisk process som kräver expertis, noggrannhet och säkerhetsmedvetenhet. Asbest, en gång använd i byggmaterial för dess hållbarhet och värmebeständighet, har visat sig ha hälsorisker. Vår uppgift är att noggrant och säkert avlägsna dessa material, skydda både fastighetens invånare och miljön. Med vår kunskap och erfarenhet säkerställer vi att saneringsprocessen genomförs enligt strikta riktlinjer, så att du kan känna dig trygg och säker i ditt utrymme.

Fönster och Dörrbyten

Våra fönster- och dörrbyten kombinerar estetik med funktion för att skapa lösningar som inte bara ser bra ut, men också förbättrar ditt hem eller din fastighets energieffektivitet och säkerhet. Varje fönster och dörr vi installerar är resultatet av noggrant utvalda material och vår expertis inom installation. 

Vi förstår att varje utrymme är unikt, och därför skräddarsyr vi våra tjänster för att matcha dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du vill bevara en historisk karaktär eller söker en modern touch, kan du lita på att våra fönster- och dörrbyten kommer att förhöja ditt utrymmes estetik och funktionalitet

Vår arbetsprocess

01.

Konsultation

Konsultation är kärnan i varje framgångsrikt projekt. Genom att noggrant lyssna på dina behov och önskemål kan vi skräddarsy den perfekta lösningen för dig. Vare sig det gäller fönster, fasader eller något annat, är vår expertis här för att vägleda dig från idé till verklighet.

02.

Förslag

Förslag är steget där vision blir verklighet. Efter att ha förstått dina behov och önskemål presenterar vi skräddarsydda lösningar som kombinerar funktionalitet med estetik. Varje förslag är utformat med tanke på ditt unika projekt, säkerställande av en lösning som både inspirerar och levererar.

03.

Installation

Installation är mer än bara ett tekniskt steg; det är där vår expertis verkligen kommer till sin rätt. Med stor noggrannhet och precision ser vi till att varje komponent passar perfekt och fungerar felfritt. Vårt team garanterar en smidig process, så att du kan njuta av  utan dröjsmål.

04.

Inspektion

Inspektion är vårt sätt att säkerställa att varje detalj uppfyller de högsta standarderna. Genom noggranna granskningar och kvalitetskontroller ser vi till att allt är på plats, fungerar som det ska och överträffar dina förväntningar. Det är vårt löfte om kvalitet, från start till slut

Behöver du en kostnadfri rådgivning?

Tycker du att våra principer låter vettiga? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig ta första steget mot en förnyad fastighet – vare sig det handlar om att renovera hela fasaden eller byta fönster.