JL fönster & Fasad

Vad kostar det att byta fönster?

Är det dags att byta fönster kan du vända dig till oss som är specialister på fönster och dörrar. Vi kan bistå dig med allt från planering och inköp av fönster till installation av fönster till ett konkurrenskraftigt pris.

Många drar sig för att byta fönster eftersom det kostar en del pengar. Dock kan det vara bra att tänka på att dåliga och otäta fönster bidrar till höga uppvärmningskostnader. Ett fönsterbyte kan därmed också spara dig pengar på sikt. Med nya fönster får du också ett behagligt och jämnt inomhusklimat. Hur stor kostnaden blir för att byta fönster beror på flera olika faktorer som bland annat vilken typ av fönster du vill installera och den leverantör du väljer för installation av fönster. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att byta fönster till konkurrenskraftiga priser.

VAD KOSTNADEN FÖR ATT BYTA FÖNSTER BESTÅR AV

När du ska byta fönster är det alltid bra om du först lägger upp en budget för projektet. Kostnaden för själva arbetet med att byta fönster är näst intill lika stor oavsett vilka fönster du väljer. I priset ingår rivning av gamla fönster, bortforsling av de gamla fönstren för återvinning och montering av nya fönster. Det som eventuellt kan tillkomma är kostnaden för ställning, om detta krävs, och reparationsarbeten efter rivningen. Därefter har du själv möjlighet att påverka kostnaden genom ditt val av fönster och de glas som ska monteras i fönsterramarna.

ATT VÄLJA FÖNSTER VID FÖNSTERBYTE

Du kan idag välja mellan flera olika fönstermodeller då du ska byta fönster som exempelvis traditionella träfönster, PVC-fönster och aluminiumfönster. Om du vill få ned kostnaderna för dina fönster kan du välja PVC-fönster istället för träfönster. Dessa är plastfönster som idag kan fås i samma utföranden som träfönster, vilket gör att det inte är några större skillnader på utseendet. Dessutom har plastfönster många bra egenskaper och kan erhållas med flera olika funktioner som gör de mycket praktiska. En annan fördel är att du slipper skrapa och måla fönster vart 8-10:e år då PVC-fönster är nästan helt underhållsfria.

FÅ ETT KOSTNADSFÖRSLAG AV OSS PÅ JL FÖNSTER & FASAD

Johansson Lejonbakk Fönster & Fasad är ett fönsterföretag med utbildade och erfarna fönstermontörer som utför arbetet med stor skicklighet och noggrannhet. Vi kan åta oss tjänster som bland annat inkluderar att byta fönster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Du kan kontakta oss för att boka ett gratis möte så att vi kan inspektera dina gamla fönster och dörrar och lämna rådgivning kring ditt fönsterbyte. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett fast pris för ditt fönsterbyte. Självklart innehar vi nödvändiga försäkringar och lämnar trygga garantier på vårt arbete.