JL fönster & Fasad

SBB Hagavägen 61-71, Borlänge

SBB Hagavägen, Borlänge: En omvandling mot hållbarhet och modernitet

I Borlänge, en stad känd för sin rika historia och kulturella arv, har vi på JL Fönster & Fasad AB haft äran att samarbeta med SBB på Hagavägen 61-71 för att ge nytt liv åt sex punkthus. Med en imponerande installation av 824 energibesparande PVC-fönster från vår betrodda leverantör Amberline Partner, har vi säkerställt att dessa byggnader inte bara ser moderna ut, utan också fungerar med den senaste tekniken för att minska energiförbrukningen.

Men vår uppgift stannade inte där. Vi har också försett fastigheterna med 12 nya entré- och källardörrar, vilket ger en förnyad säkerhet och estetik till varje byggnad. Dessa dörrar, precis som fönstren, är designade för att stå emot tidens prövning, samtidigt som de erbjuder en modern känsla och funktionalitet.

Detta projekt med SBB på Hagavägen i Borlänge är ett lysande exempel på hur vi kan förvandla traditionella bostäder till moderna, energieffektiva och säkra hem. Det är en prestation som vi är stolta över att visa upp som en del av vår växande portfölj av framstående referenser.