JL fönster & Fasad

Kumla Bostäder

Ett framstående projekt i Kumla: Franzéns väg & Andréns väg

När Kumla Bostäder sökte en pålitlig partner för att förnya och förbättra fönster och dörrar på Franzéns väg 10-18 och Andréns väg 32-38, var vi på JL Fönster & Fasad AB stolta över att få förtroendet att genomföra detta omfattande projekt. Med totalt 577 fönster och dörrar att hantera, var detta ett uppdrag som krävde precision, effektivitet och en djup förståelse för kundens behov.

Varje fönster och dörr som installerades valdes med tanke på estetik, funktionalitet och hållbarhet, för att säkerställa att de inte bara ser bra ut, utan också erbjuder optimal energieffektivitet och säkerhet för fastighetens invånare. Genom hela projektet arbetade vårt team nära Kumla Bostäder för att säkerställa att varje aspekt av arbetet uppfyllde deras höga standarder.

Resultatet? En rad moderniserade byggnader som inte bara har förbättrat det visuella intrycket av området, utan också erbjuder förbättrad komfort och säkerhet för dess invånare. Vi är tacksamma för möjligheten att ha arbetat med Kumla Bostäder på detta projekt och ser fram emot fler framgångsrika samarbeten i framtiden.