JL fönster & Fasad

HUR GÅR ETT FÖNSTERBYTE TILL?

Att byta fönster är en process som kräver en god kunskap om fönster och montering av fönster så att de installeras på ett säkert sätt och blir fullständigt täta. När vi utför ett fönsterbyte utför vi arbetet med stor noggrannhet för bästa resultat.

När du ska utföra ett fönsterbyte ska du anlita ett professionellt fönsterföretag med medarbetare som är utbildade och besitter en stor kunskap inom fönster. Då kan du vara trygg med att arbetet utförs säkert och korrekt med ett bra resultat. Vi på Johansson Lejonbakk Fönster & Fasad AB har fönstermontörer som brinner för sina yrken och har många års erfarenhet och därmed utför arbetet säkert och noggrant. Du kan kontakta oss då du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig då du ska byta fönster.

SÅ UTFÖR VI ETT FÖNSTERBYTE

När du anlitar oss för ditt fönsterbyte börjar vi alltid med att först inspektera dina gamla fönster och tar exakta mått så att vi kan måttbeställa nya fönster. Därefter river vi ur de gamla fönstren som slängs i en container för att senare transporteras iväg för återvinning enligt de föreskrifter som gäller i din kommun. Sedan monterar våra fönstermontörer in de nya fönstren så att de sitter fast på ett säkert sätt men även blir täta så att de inte släpper igenom luft och fukt. Slutligen så återställer vi fasaden eller väggar inomhus som påverkats av fönsterbytet.

EFTER ATT VI FÄRDIGSTÄLLT DITT FÖNSTERBYTE

Efter att vi är klara med monteringen så utför vi en besiktning av vårt arbete tillsammans med dig som beställare så att du är 100 % nöjd med vårt arbete. Därefter överlämnar vi garantiåtaganden och slutligen skickar vi en faktura på överenskommet pris. Som privatperson kan du också göra ett skatteavdrag motsvarande 30 % av våra arbetskostnader. För att kunna använda ROT-avdrag krävs att du äger fastigheten, att fastigheten är äldre än 5 år och att du har betalat in minst motsvarande belopp i skatt. Avdraget får du självklart direkt på vår faktura så att du slipper ligga ute med några pengar.

BOKA ETT KOSTNADSFRITT PLATSBESÖK MED JL FÖNSTER & FASAD

Ska du utföra ett fönsterbyte kan du vända dig till oss på Johansson Lejonbakk Fönster & Fasad AB som är specialister på fönster, dörrar och fasader. Vi kan åta oss tjänster som bland annat byte av fönster och dörrar, byte av entrédörrar och fasadarbeten. Vi har mycket skickliga medarbetare som varit verksamma i branschen under många år och som alltid utför arbetet med största noggrannhet. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt fönsterbyte. Du kan också boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan komma ut till din fastighet och titta på dina gamla fönster, lyssna på dina önskemål och lämna rådgivning samt prisförslag för ditt fönsterbyte, utan några som helst förpliktelser.