JL fönster & Fasad

BRANSCHVINNARE 2022

JL Fönster & Fasad AB utsedd till branschvinnare 2022!

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 15 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*.

  • SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat.

KONTAKTA OSS FÖR KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

Ska du eller din bostadsrättsförening byta fönster kan ni vända er till oss på Johansson Lejonbakk Fönster & Fasad som är ett fönsterföretag. Våra medarbetare har varit verksamma inom branschen under en lång tid och har därmed en stor kunskap och erfarenhet då det kommer till fönsterbyte. Vi tillhandahåller tjänster åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela mellersta Sverige. Vi innehar alla nödvändiga försäkringar och uppfyller alla krav för att du som privatperson ska kunna använda dig av ROT-avdrag vid ditt fönsterbyte. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan lämna råd kring ditt fönsterbyte.